Празничен плодов пунш
Необходими продукти
  • • 500 мл вода
  • • 750 г захар
  • • 1.5 л портокалов сок
  • • 250 г ягоди
  • • 500 мл сок от ананас (компот от ананас или кайсии)
  • • 1 л ледено изстудена вода
  • • лимони и портокали на резенчета
  • • 2 л пелин
  • • ледени кубчета
  • • ментови листа за украса на чашите
Начин на приготвяне
Захарта се разтваря във водата на слаб огън, след това топлината се увеличава и сиропът се вари 5 минути, като се обира пяната. Изстудява се. В деня, в който ще се употребява, се добавят всички съставки с изключение на пелинът. Пелинът, добре изстуден, се размесва при сервирането.

Продуктите са за около 35 чаши.

Рецептата е добавена от 0896881983 на 9 Ноември 2008 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 4
xevi
шеф на кухнята
Може би ще се получи добре и с водка - но няма да е тази рецепта. Пелинът не е толкова силно алкохолен, а и добавя аромат към напитката.2 Юни 2009
# 3
Eve
аматьор с виличка
Защо 2 литра пелин? Не е ли много и не става ли хубаво и с водка?27 Май 2009
# 2
0896881983
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Прясно изцеден - вкусът е невероятен.9 Ное 2008
# 1
sve_georgieva
магьосник в кухнята
Портокаловия сок прясно изцеден ли трябва да бъде или натурален?9 Ное 2008

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.