Начало
НачалоЗдравословно храненеПлодова диета за намаляване на килограмите
Плодова диета за намаляване на килограмите

Плодовете са много полезни и винаги влизат в състава на диетите за намаляване на килограмите


Плодовите коктейли, приготвени с миксер, а не със сокоизтисквачка, дават много ценни витамини и микроелементи, нужни за тонуса на тялото и здравето на целия организъм.
В тях се запазва целулозата и всички други вещества, а не е извлечен само сокът. Те винаги са нискокалорични и затова са правилния заместител на закуската, ако искате да свалите килограми. Ето няколко интересни рецепти.


Рецепта 1
Нарежете на парченца 2 ябълки и половинка манго. Смелете ги в миксера си. Добавете 100 мл. ябълков сок, 200г. кисело мляко и 2 чаени лъжици мед. Подправете вкуса с няколко листенца джоджен.

Рецепта 2
Тази напитка съдържа достатъчно баластни вещества, които понижават нивото на холестерина, регулират обмяната на веществата и добре спомагат за разграждането на мазнините. Нарежете на парченца 2 ябълки и 2 праскови. Смелете ги с миксер, заедно с две супени лъжици овесени ядки и 250г. прясно мляко.

Рецепта 3
Ненаситените мастни кисилини и витамин Е увеличават количеството на кислород в кръвта. А той е нужен за разжграждане на целулитните клетки. Почистете и нарежете на парченца 5 моркова и 1 киви. Смелете ги в миксер заедно с 100 мл. минерална вода, 1 супена лъжица олио и няколко малки стръкчета накълцана целина.

Рецепта 4
Витамин С предотвратява развитието на инфекциите и простудите. подобрява се имунитета и защитните сили на организма. Почистете 1 грейпфурт, изцедете сок от 1 праскова и нарежете 1 банан на парченца. Смесете всичко в миксер и разбийте заедно с 150г. кисело мляко. Поръсете го отгоре с 1ч.л. смлени бадеми.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator